Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Ακτινολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος (ΑΕΒΕ) – Θεσσαλονίκη 1984 Newsletter Οκτωβρίου 2019



Αγαπητοί συνάδελφοι,

Στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσης, που είναι η μόνη οδός επιστημονικής και επαγγελματικής κατάρτισης  και καταξίωσης, διοργανώνουμε ημερίδα με θέμα: «Εστιακές Βλάβες Ήπατος: από την Διάγνωση στην Θεραπεία» που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Δεκεμβρίου 2019 στο  Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων ΑΠΘ (ΚΕ.Δ.Ε.Α).
H Ημερίδα θα έχει βασικό κορμό την απεικόνιση η οποία θα συνδέεται σε κάθε βήμα με τις λοιπές ειδικότητες που εμπλέκονται τόσο στην διάγνωση όσο και στην θεραπεία των εστιακών βλαβών του ήπατος. Απευθύνεται σε ακτινολόγους, παθολογοανατόμους, ηπατολόγους, ογκολόγους, παθολόγους, γαστρεντερολόγους και χειρουργούς.
Θα γίνει προσπάθεια να καλυφθεί με εύληπτο και διαδραστικό τρόπο όλο το φάσμα των καλοήθων και κακοήθων  εστιακών βλαβών του ήπατος που αποτελούν μια  καθημερινή διαγνωστική και θεραπευτική πρόκληση.
Αγαπητοί συνάδελφοι, σας προσκαλούμε να συμμετέχετε ενεργά  με την παρουσία σας.
 
Με τιμή
 
Δανάη Χουρμούζη
Ακτινολόγος
Διευθύντρια Ακτινολογικού Τμήματος Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου
 
Μανόλης Σινάκος
Παθολόγος - Ηπατολόγος
Επίκουρος Καθηγητής ΑΠΘ
 
 
Μην ξεχνάτε να ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες και τα νέα της ΑΕΒΕ από τη σελίδα μας στο facebook (@aeberad) καθώς και στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας (aebe-rad.gr).
 
Με εκτίμηση,

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΕΒΕ

Email: info@aebe-rad.gr
Website: www.aebe-rad.gr