Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

16 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΓΓΕΙΟΛΟΓΙΑΣ-ΑΓΓΕΙΑΚΗΣ & ΕΝΔΑΓΓΕΙΑΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

Αξιότιμε Κύριε Κωνσταντινίδη,


Εκ μέρους της Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας, με την παρούσα αλληλογραφία σας ενημερώνουμε για τη διεξαγωγή του 16ου Πανελληνίου Συνεδρίου Αγγειολογίας - Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής που θα διεξαχθεί στην Αθήνα, 03-05 Μαρτίου 2017, στον πολυχώρο "Αίγλη" Ζαππείου. Το ανωτέρο συνέδριο διοργανώνεται από την Ελληνική Αγγειολογική Εταιρεία σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής.

Σκοπός του Συνεδρίου αποτελεί ο εμπλουτισμός των γνώσεων των συνέδρων γύρω από για νέες τεχνολογικές και επιστημονικές εξελίξεις σχετικές με τις παθήσεις των αγγείων, τη διάγνωση και την αντιμετώπισή τους.

Το φετινό συνέδριο θα τιμήσουν με την παρουσία τους επιφανείς Καθηγητές Χειρουργικής – Αγγειοχειρουργικής του εξωτερικού καθώς και Έλληνες που εργάζονται και διαπρέπουν στο εξωτερικό (συνοπτικά αναφέρουμε Αμερική, Γερμανία). 

Επικαιροποιημένες πληροφορίες αναφορικά με το 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο μπορείτε να βρίσκεται στο www.angiologycongress.gr 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εταιρεία διοργάνωσης Alpha Public Relations, 210 3645 629 (Δευτ. - Παρ., 10:00 - 17:00) 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το χρόνο σας.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Εκ μέρους της εταιρείας διοργάνωσης του Συνεδρίου



Alpha Public Relations 
Health Communications Agency 
55th, Pytheou Str. & Ilia Iliou Ave., GR 11743 Athens