Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,
Αξιότιμα Μέλη Δ.Σ.,

Καλησπέρα σας



Η Ελληνική Εταιρεία Εσωτερικής Παθολογίας (Ε.Ε.Ε.Π.) είναι από τις ιστορικές και σημαντικές,  ιατρικές εταιρείες καθώς από το 1987 και επί 30 συνεχή χρόνια, είναι η επιστημονική εταιρεία με σταθερή και συνεπή επιστημονική, εκπαιδευτική και επιμορφωτική παρουσία, προς όφελος των παθολόγων και της ιατρικής κοινότητας γενικότερα.
Πρόσφατα έγιναν αρχαιρεσίες και συγκροτήθηκε το νέο Δ.Σ. της Ε.Ε.Ε.Π.
Σας στέλνουμε συνημμένα την επιστολή ενημέρωσης.

Εκ μέρους της Ελληνικής Εταιρείας Εσωτερικής Παθολογίας [Ε.Ε.Ε.Π.] θα θέλαμε να σας ζητήσουμε εάν είναι εφικτό να αναρτήσετε στην ιστοσελίδα του Ιατρικού σας Συλλόγου τη νέα μας ηλεκτρονική διεύθυνση www.hsintmed.gr καθώς και τα τηλέφωνά μας [σας αποστέλλουμε το λογότυπο της εταιρείας μας με τα στοιχεία μας] ούτως ώστε να ενημερωθούν τα μέλη του συλλόγου σας.
Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε εάν επιθυμείτε στην ιστοσελίδα της ΕΕΕΠ, ο Ιατρικός σας Σύλλογος να αναφέρεται στους συνεργαζόμενους φορείς όπου θα υπάρχει Link για άμεση σύνδεση με το site σας. 

Επίσης σας προωθούμε το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της ΕΕΕΠ, όπως το ετοιμάσαμε αναφορικά με τη σύναψη συμβάσεων οικογενειακών ιατρών με τον ΕΟΠΥΥ.
Παρακαλούμε όπως αναρτηθεί στο site σας, προκειμένου να ενημερωθούν τα μέλη σας. 

Ευελπιστούμε στην πολύτιμη συνεργασία σας και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την άμεση ανταπόκρισή σας.