Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΤΣΑΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι ασφαλιστικές εισφορές του ΤΣΑΥ Β΄ εξαμήνου 2016 πρέπει να να καταβληθούν έως 31-12-2016 χωρίς προσαυξήσεις, όσοι αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικά με τις ανωτέρω εισφορές μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο του Ιατρικού Συλλόγου. Η κατηγορία των μονοσυνταξιούχων καταργείται από 1-1-2016.

Συνιστούμε στους ελεύθερους επαγγελματίες ιατρούς που καταβάλλουν οι ίδιοι τις ασφαλιστικές εισφορές τους στο ΤΣΑΥ να κρατούν πάντα ένα αντίγραφο στο αρχείο τους  από τις αποδείξεις που παίρνουν από τις τράπεζες, γιατί το τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο οι ασφαλισμένοι να έχουν πληρώσει κανονικά τις εισφορές τους αλλά η πληρωμή να μην έχει καταχωρηθεί στο ηλεκτρονικό σύστημα του ΤΣΑΥ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να φαίνονται απλήρωτα χρονικά διαστήματα (που έχουν πληρωθεί κανονικά) και οι ασφαλισμένοι να μην μπορούν να πάρουν ασφαλιστική ενημερότητα, να μην μπορεί να γίνει θεώρηση του βιβλιαρίου ασθενείας τους κλπ.
  Τέλος σας πληροφορούμε το ΤΣΑΥ δεν αναγνωρίζει την καταβολή (ανεξάρτητα αν αυτή έχει γίνει) εάν δεν προσκομισθεί αντίγραφο της σχετικής αποδείξεως. 
 Ο Ιατρικός Σύλλογος Φλώρινας σας συνιστά να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί μπορεί να κληθείτε να ξαναπληρώσετε εισφορές που ήδη έχετε καταβάλλει.