Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης στην Εσωτερική Παθολογία με διεθνή συμμετοχή στις 24-28 Φεβρουαρίου 2016 στη Θεσσαλονίκη (ξενοδοχείο Makedonia Palace).

Η Εταιρεία Παθολογίας Βορείου Ελλάδος (Ε.Π.Β.Ε.) πραγματοποιεί το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης στην Εσωτερική Παθολογία με διεθνή συμμετοχή στις 24-28 Φεβρουαρίου 2016 στη Θεσσαλονίκη (ξενοδοχείο Makedonia Palace).
 
Μετά την τεράστια απήχηση του εφετινού συνεδρίου στους ιατρούς όχι μόνο της Βορείου Ελλάδος, αλλά ολόκληρης της χώρας, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και η Οργανωτική Επιτροπή φιλοδοξούν το επερχόμενο Συνέδριο να αποτελέσει ακόμη ισχυρότερο επιστημονικό πόλο έλξης των ιατρών και να καθιερωθεί ως ένας από τους κορυφαίους επιστημονικούς θεσμούς πανελληνίως.
 
Προς την κατεύθυνση αυτή, θα ήταν ανεκτίμητη η συνεισφορά σας εάν μπορούσατε να ενημερώσετε τα μέλη του συλλόγου σας για τη διεξαγωγή του Συνεδρίου, αναρτώντας στην ιστοσελίδα του συλλόγου σας την ενημερωτική αφίσα που σας επισυνάπτουμε.
 
Επιπλέον θα ήταν χαρά μας να μας υποδείξετε οποιοδήποτε άλλο πρόσφορο τρόπο για την περαιτέρω γνωστοποίηση του Συνεδρίου.
 
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την πολύτιμη βοήθειά σας και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή άλλη διευκρίνιση.
 
Με εκτίμηση,
 
Για τη Γραμματεία του Συνεδρίου

12, Thessalonikis st., 15344 Gerakas, Athens - Greece