Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

19η Πανελλήνια Διημερίδα ΕΜΕΔΙΠ, 14-16 Οκτωβρίου 2016, Καστοριά

Αξιότιμοι κύριοι,
 
Η Εταιρία Μελέτης Παθήσεων Διαβητικού Ποδιού (ΕΜΕΔΙΠ) διοργανώνει τη 19η Πανελλήνια Διημερίδα της, στις 14 – 16 Οκτωβρίου 2016, στο ξενοδοχείο Limneon, στην Καστοριά.
Συνημμένα θα βρείτε την αφίσα της Διημερίδας καθώς και επιστολή εκ μέρους του Προέδρου του Δ.Σ. της ΕΜΕΔΙΠ κ. Χ. Μανέ. Παρακαλούμε θερμά για την ανάρτηση της αφίσας στην ιστοσελίδα του Συλλόγου σας και την ενημέρωση των μελών του Συλλόγου.
 
Επιπλέον, ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, έχουν την τιμή να προσκαλέσουν τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Φλωρίνης, κ. Σταύρο Κωνσταντινίδη, να παραστεί στην Τελετή Έναρξης απευθύνοντας ένα σύντομο χαιρετισμό.
 
H Τελετή Έναρξης θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Limneon, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 19:00 – 19:30. Η συνδρομή σας θα είναι πολύτιμη και πιστεύουμε ότι θα συμβάλλει ουσιαστικά στην επιτυχία της διοργάνωσης.
 
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον σας. Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση μπορούν οι συνεργάτες σας να επικοινωνήσουν με τη  Γραμματεία της Διημερίδας (Εταιρία Free Spirit, Υπεύθυνη κα Λωρίνα Παρίση, Τηλ.: 210- 6048260, e-mail:lparissi@free-spirit.gr).